Csimbi88

Social Zone

Címkék

3d (12) alkohol (33) állat (24) animáció (15) aranyos (54) art (87) autó (21) baba (12) baleset (14) beteg (133) blog (492) buli (24) cat (11) chuck (14) cica (27) cici (11) cigi (16) csaj (40) csajok (13) csimb88 (39) csimbi88 (1184) csimib88 (106) csöcs (12) cuki (28) cukiság (14) durva (107) élet (18) érdekes (204) esés (10) extrém (14) fa (12) facebook (78) fail (209) fárasztó (10) fenék (14) férfi (16) festés (10) funny (36) gif (42) google (10) gyerek (28) gyönyörű (10) halál (10) (10) hülye (14) humor (711) idióta (29) igaz (66) internet (14) iskola (10) játék (24) (11) karácsony (13) kép (197) képek (165) képgyűjtemény (17) képkosár (29) képregény (64) király (21) kreatív (121) kutya (39) lány (43) lányok (32) like (12) lol (671) macska (32) magyar (11) mell (34) meme (42) mese (27) mikulás (12) művészet (41) nagy (19) (38) nők (15) norris (12) ötletes (18) party (19) pc (10) péntek (10) photoshop (13) pia (13) picsa (10) picture (16) poén (959) popsi (10) ps (16) r.képek (10) rajz (21) reggel (17) reklám (12) rendőr (13) részeg (23) segg (15) sex (32) sexy (37) sör (25) suna (11) szar (20) szavazás (11) szép (91) szerelem (19) szex (36) szív (10) szomorú (11) szopás (11) szöveg (66) tetkó (11) történet (15) ügyes (29) valóság (21) vicc (710) vicces (502) videó (115) wc (19) wtf (27) youtube (12) zene (50) Címkefelhő

Ennyien vagytok itt

Manók

2011.09.15. - Csimbi88

A Rejtőzködő Manókról és egyéb teremtményekről, melyek elhitetik velünk, hogy részegek vagyunk. Pedig nem is!

 


Közkedvelt tévhit, hogy az alkoholos italok fogyasztása részegséget okoz. Mint említettem, tévhit, a modern mágiaelmélet bebizonyította ugyanis, hogy itt pusztán az alkohol közelsége, feltehetőleg illatterápiás úton gonosz kis manókat idéz meg, melyek elhitetik velünk, hogy be vagyunk rúgva, mint pöttyöslabda a csalánbozótba. Írásunk célja eme lényeket leleplezni.

A Pumpás
I.sz.m.a. (Idézéséhez szükséges minimális alkoholmennyiség): 1-2 pohár
Kinézet: 10-15 cm magas, lila színű, zöld sapkában, csíkos zokniban.
Villámgyorsan tud iszkolni.
Felszerelés: Kicsi pumpás szerkezet
Kivel ne történt volna meg, hogy vett egy pohár italt, nem nézett oda, és már el is tűnt a fele? Ilyenkor a Pumpás áldozatai voltunk, aki, míg nem figyeltünk, kis szerkezetével már ki is szippantotta a pohár tartalmának jelentős részét.

A Sminkmester
I.sz.m.a.: 2-3 pohár
Kinézet: 8-10 cm -es, apró polip, pantomim-festéssel.
Felszerelés: Teljes smink- és plasztikai sebész készlet.
Mikor azt vesszük észre, hogy a mellettünk üló randa, pattanásos, szemüveges, nyávogó hangú izé szépen lassan Johnny Depp-pé / Angelina Jollie-vé változik, lecsapott a Sminkmester. Amíg poharunk tartalmára figyelünk, odaszalad, és apró, szinte észrevehetetlen sminket tesz rá, és minimális sebészi beavatkozásokat végez, majd ez utóbbiak nyomait eltűnteti varázserejével, és a végére már magát a Tökélyt látjuk az illetőben. Sajnos a smink lekopik, a beavatkozások pedig felszívódnak reggelre, és olyankor jön a rököny, meg az ijedtség.

A Dalhalál
I.sz.m.a.: 4-5 pohár
Kinézet: 16-18 cm magas emberke, zöld - barna színösszeállítású posztógúnya á lá Robin Hood, hátán apró, elátkozott lant.
Felszerelés: Mondtam már, hogy apró lant!
Ezen csínytevő először is az ember vállára áll, és dudorászni kezd valami fülbemászó, ismert dallamot, olyan érzelmesen, hogy nem lehet nem csatlakozni az énekléshez. Ezután lantján elkezdi kísérni, ezzel olyan felhangokat, disszonanciákat okozva, melyek csak kifelé hallhatók, és élvezhetetlenné teszi mindenki számára egyébként hibátlan, pontos, lágy, tanult énekünket. Furcsa képessége azonban ezeknek a manóknak, hogy akiknek a vállán ül egy, az a többiek dalát is élvezni tudja - és csatlakozik.

A Gyomorforgató
I.sz.m.a.: 8-10 pohár
Kinézet: kb. 30-35 centi átmérőjű, hosszú szívó-fúvó szájszervvel rendelkező atlátszó, légnemű lebegő gömb.
Felszerelés: láthatatlan répa.
Ezen teremtmény mind közül a legundorítóbb, már létezése is istenkáromlás, soha nem szabadott volna megidézni Leng ocsmány síkjáról... Előre bevazelinezett szájszervét észrevétlenül az ember gyomrába csúsztatja, majd először láthatatlanná tett, próra rágott répadarabokat juttat be, majd szintén hosszú nyelvével elkezdi kavargatni a gyomor tartalmát. Közvetlenül a "kitörés" előtt tovaröppen, és biztonságos távolból figyeli, a következményeket, és azt, ahogy furcsálkodva tekint mindenki a répára.

A Padlórángató (Macskakövesítő)
I.sz.m.a.: 5-6 pohár
Kinézet: 5-10 méter magas, föld alatti teremtmény, feltehetőleg láthatatlan, vagy igen jól álcázza magát.
Felszerelés: Neki olyan nem kell.
Tegyük fel, néhány pohár alkohol elfogyasztása után szeretnénk táncolni. Amúgy Flatleyt, az Ameri-ír sztepptánckirályt megszégyenítő fergetegességünk suta botladozássá válik, és az egyensúlyunkért küzdünk. Ez azért van, mert a Padlórángató ilyenkor alánk kúszik, felpúposítja a hátát, és azzal együtt a padlót is. Ilyen körülmények közt nem csoda, hogy a legkecsesebb légies mozdulat is a legközelebbi asztal alatt végződhet, miközben magunkra rántjuk annak teljes tartalmát. Ugyanez a szörnyeteg hazakísér minket, közben mindent elkövetve, hogy a tükörsima betonon is teljesen váratlanul orrabukjunk, mintha macskakövön lennénk.

A Térrendező
I.sz.m.a.: 15-20 pohár.
Kinézet: alakváltoztató, amőba-szerű zselédolog.
Felszerelés: teleport-puska
Ő nem a kocsmában lakik, hanem a városodban, és jól tudja, hol laksz. Neki az a dolga, hogy amíg te a kocsmában töltöd az idődet, ő elindul, és szépen kicserélgeti az összes utcanévtáblát, átirányítja az utakat, átrendezi a teret. Ha nagyon sok időt töltesz a kocsmában, képes akár egész városrészeket is átrendezni. Amikor elindulsz hazafelé, te pontosan tudod, hogy merre kellene hazamenned, de baromira eltévedsz, mert már nem úgy néz ki a városod, ahogy kellene.

A Zármester és segédje, Smirgli Berci
I.sz.m.a.: 6-8 pohár
Kinézet: másfél méter magas bibircsókos vénember overallban. Segédje kb 2-3 centi magas, leginkább borostás sünhöz hasonló, négy végtagú teremtmény.
Felszerelés: dematerializáló, 6-8 teljesen azonos kulcslyuk.
Ezek ketten mindig együtt dolgoznak. Amíg hazajutunk, Berci szépen megreszeli a kulcsunkat, a Zármester pedig átsétál az anyagtalanná tett ajtón, és készenlétbe helyezi a kulcslyukakat. Mikor megérkezünk, az összeset dematerializálja, kidugja az ajtón kívülre, és össze-vissza rángatja. Természetesen akkor sem nyertünk semmit, ha véletlenül mégis beletalálnánk a valódiba, hiszen kulcsaink átalakításokon mentek keresztül, így csak nagy szenvedések árán juthatunk be.

A Szobaforgató
I.sz.m.a.: 10-12 pohár
Kinézet: Pici, zöld színű, zöld ruhás, csíkos zoknis, hosszú fülő manó
Felszerelés: szobaemelő, körfűrész.
Mikor már azt hinnénk, hogy végre békében lehetünk, és a viszontagságok után holtfáradtan az ágyba dőlünk, megjelenik ez a galád manó. Teljesen hangtalan körfűrészével körbevágja ágyunk körül a padlót, majd szobaemelőjével megemeli, és forgatni kezdi körülöttünk szobánkat, ezzel felettébb kellemetlen, tengeribetegséghez hasonlatos állapotot létrehozva bennünk.

A Kalapácsos
I.sz.m.a.: 8-10 pohár
Kinézet: apró, randa, büdös gnóm
Felszerelés: Szájszárító, szájbüdösítő, görényszagú dezodor, sminkkészlet, nyelvlepedék, hatalmas ólomkalapács, vagy légkalapács.
Ezt a manót még a többiek is utálják, így csak másnap reggel jelenik meg. Először is stylist-készletével elrendezi kinézetünket, befúj a sprével, szájunkat kiszárítja, bebüdösíti, nyelvükre lepedéket ken, majd bemászik a fülönkön, és kalapácsával elkezdi fejünket verni - belűlről. Ezek után nem csoda, hogy az embernek még felkelni sincs kedve

A Táskás
megidézése 8-10 pohárka
magasság kb 1 cm
felszerelés: nincs
amikor elalszol akkor jelenik meg. ezért szinte lehetetlen elkapni. mindig párban dolgozok jimmi és joe. jimmi a bal joe a jobb szemedbe mászik bele. és teliszarja a szemed alatti táskákat ami miatt reggelre jo kis fekete karika lessz a finom sima bőrőd hején. és mivel a szemgolyodban lévő erekben kapaszkodik ezért reggelre jo pirossak és véresek a szemeid

Az Öltöztetős
megidézése: egy kiadós kenet a garatra (12-15 pohárka)
embermagasságu zöld manó. szintén akkor érkezik amikor elalszol
abban leli örömét hogy este amikor haza jössz az italboltból akkor a szépen levetett ruháidat amig alszol , ujra felteszi rád. reggel meg nézel hitetlenkedve hogy már pedig te leöltöztél este. viszont ha nincs olyan kedve akkro csak a szépen össze hajtogatott és a székre hejezett  ruhákat le bassza a földre és össze vissza rugdossa tehát rendetlenséget okoz.

A Kettős Ügynök
megidézése: mindig jelen van a kocsmában
amint belépsz az ajtón egyből be ül a füledbe tehát kb 0,5 cm magas és segit a többi manonak a megidézésében , ezt azzal teszi hogy folyton azt  sugallja neked hogy: tömény... még ... sör ... bor.... tömény... na mégeggyet...még...

Nos, most már tudjátok az igazságot ezen gaz manókról és egyéb
teremtményekről, vigyázzatok hát megidézésükkel!

 


Szavak, amelyeket nehéz kimondani ittas állapotban:
Manifesztáció
Innovatív
Prejudikáció

Szavak, amelyeket NAGYON nehéz kimondani ittas állapotban:
Dezoxiribonukleinsav
Individualizmus
Cogito ergo sum
Termékspecifikáció

Szavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban:
Köszönöm, de inkább nem feküdnék most le veled.
Nem kérek több italt, köszönöm.
Sajnálom, de a szoke nagymellu nok nem az én ízlésem.
Jó estét biztos úr, szép esténk van, nemde?
Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek.